Bereiding
- Warm de oven voor op 200 °C.
-
Was de mosselen. Gooi kapotte schelpen en open schelpen die na een klap niet sluiten, weg.
-
Maak het bosuitje en de tomaat schoon.
-
Snijd het bosuitje in ringen en de tomaat in blokjes.
-
Verdeel de mosselen over 2 grote vellen bakpapier.
-
Meng er de ringen bosui en de blokjes tomaat, 1 eetlepel water en peper door.
-
Vouw de pakketjes goed dicht. Sluit ze met een paperclip.
-
Leg de pakketjes met de naad naar boven op de bakplaat.
-
Laat de mosselen in de hete oven in 12 minuten gaar worden.
-
Leg de pakketjes in diepe borden en open ze aan tafel. Geef er (stok)brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.