Bereiding
            
                - Was de courgette en halveer in de lengte. Hol met een lepel het vruchtvlees uit. Snijd het vruchtvlees klein.
- 
Pel de ui en knoflook en snijd klein. 
- 
Was de tomaten en snijd in blokjes.
- Laat de tofu uitlekken en snijd klein.
- Bak de ui en knoflook zacht in de helft van de olie. Bak de tomatenpuree en pijnboompitten kort mee. 
- 
Voeg de helft van de tomaten, het vruchtvlees van de courgette en de tofu toe en bak dit even mee. 
- 
Vul de courgette met het mengsel en leg in een pan. 
- 
Meng de rest van de tomaten met het water en schenk in de pan. 
- 
Laat de courgette met een deksel op de pan in 25 minuten gaar worden.
- 
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 
Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
- 
Bak de champignons in de rest van de olie gaar.  Breng op smaak met wat peper. 
- Serveer de champignons op de macaroni met de gevulde courgette en tomaten erbij. 
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.