Bereiding
- Was de tomaten en snijd in stukjes.
-
Maak de peper schoon en snijd fijn.
-
Was de komkommer en rasp grof.
-
Was de bosui en snijd in smalle ringen.
-
Maak een pittige salsa van de tomaat, komkommer, peper, bosui en wat citroensap.
-
Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
-
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
-
Spoel de kidneybonen af en laat uitlekken.
-
Bak de ui en knoflook in de olie zacht.
-
Voeg de kidneybonen toe met de paprika, paprikapoeder, chilipoeder en wat water. Laat dit 5 minuten zacht bakken.
-
Bereid de tacoschelpen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Vul de tacoschelpen met het bonenmengsel en verdeel de yoghurt en kaas erover. Serveer de salsa erbij.
Variaties
Vervang de halfvolle yoghurt door magere kwark of verrijkte sojayoghurt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.