Bereiding
- Doe de couscous in een kom.
-
Breng het water met het stukje bouillontablet aan de kook.
-
Schenk de bouillon over de couscous en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de broccoli en peultjes schoon. Halveer de peultjes en snijd de broccoli in stukjes.
-
Kook de groente in enkele minuten beetgaar.
-
Maak de paprika en bosuien schoon. Snijd de paprika in blokjes en de bosuien in ringen.
-
Was de rucola.
-
Klop een dressing van de olie, mosterd, het citroensap en een scheutje water. Breng op smaak met peper.
-
Was de kruiden en snijd klein.
-
Meng alles door de couscous en laat afkoelen.
-
Hak de noten grof en meng door de salade.
Variaties
Ook lekker met andere noten, zoals amandelen of hazelnoten. De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.