Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
- 
Maak de kool schoon en snijd hem in smalle repen. 
- 
Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren.
- 
Was de rozijnen. 
- 
Snijd de filetlapjes in dunne reepjes en bestrooi ze met peper.
- 
Verwarm de olie in een wok of braadpan. 
- 
Bak de vleesreepjes al omscheppend enkele minuten.
- 
Voeg de kool toe en roerbak de groente in ca. 6 minuten bijna gaar. 
- 
Voeg de champignons en rozijnen toe en roerbak het geheel verder gaar.
- 
Breng de melk aan de kook.
- 
Maak van de aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
- 
Maak de kool op smaak met peper en strooi de kokos erover. Geef de aardappelpuree erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.