Bereiding
- Was de limoen en rasp wat van de schil. Pers de limoen uit.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de bleekselderij in smalle reepjes, de knolselderij en biet in blokjes, de wortel in plakjes en ui in ringen.
-
Meng de groente met de limoenschil, het limoensap en wat water.
-
Knip 2 stukken bakpapier en verdeel de groente erover. Vouw het bakpapier luchtig dicht.
- Leg de pakjes in een stoompan. Zet het deksel op de pan en stoom de pakjes in 15 minuten op een lage stand gaar.
- Was de aardappelen en dep droog. Prik met een vork enkele gaatjes in de aardappelen. Pof de aardappelen 6 minuten in de magnetron op de hoogste stand.
- Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes. Bestrooi met paprikapoeder en bak in de margarine lichtbruin.
-
Was de bieslook en snijd klein.
-
Maak een saus van de yoghurt, bieslook, limoenschil en paprikapoeder.
- Serveer de groentepakjes bij de tofu en de gepofte aardappelen met de yoghurtsaus.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.