Bereiding
- Was de linzen in een zeef en laat uitlekken.
-
Steek de kruidnagels in het laurierblad.
-
Kook de linzen met het laurierblad volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon en snijd klein.
-
Bak de knolselderij kort in de hete olie. Bak de rest van de groente en de tomatenpuree mee.
-
Voeg het paprikapoeder en water met het stukje groentebouillontablet toe en laat dit 10 minuten stoven.
- Breng de goulash op smaak met wat peper en tijm.
-
Giet de linzen af en verwijder het blad en kruidnagels. Serveer de linzen bij de groentegoulash.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Knolselderij:
Bewaar een stuk knolselderij afgedekt maximaal 4 dagen in de koelkast. Verwerk de rest van de knolselderij in een visgerecht met krieltjes.