Bereiding
            
                - Maak de radijs
schoon.
- 
Snijd de helft
van de radijs in blokjes.  
- 
Was de dille, houd een deel achter voor garnering en snijd de rest fijn.
- 
Verwijder van de haringen de graat en staart en snijd in blokjes.
- 
Was de appel en snijd in blokjes.
- 
Meng de haring
met de radijs, appel, dille en yoghurt.
- 
Snijd de rest van de radijs in dunne reepjes.
- 
Verdeel de
haringtartaar over de borden. Schep de reepjes radijs erop en garneer met de
achtergehouden dille. 
- 
Gebruik eventueel een kookring om mooie
rondjes te maken.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.