Bereiding
- Snijd het vlees in blokjes. Bak het vlees in de hete olie lichtbruin.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd klein.
-
Was de koriander en hak de steeltjes klein. Hou de bladeren apart.
-
Bak de ui, de knoflook, de koriandersteeltjes en de gemalen komijn mee met het vlees tot het gaat geuren.
-
Bak de tomatenpuree kort mee.
-
Voeg het laurierblad, het stuk bouillontablet en het water toe en stoof het vlees in 45 minuten gaar.
-
Schil de koolrabi en snijd in blokjes. Stoof de koolrabi de laatste 10 minuten met het vlees mee.
-
Spoel de kikkererwten af.
-
Roer de kikkererwten en de tomatenblokjes door de soep en warm het geheel nog even door.
-
Strooi er aan tafel de korianderblaadjes over.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van bouillon.
Ingrediënten over?
Tomatenpuree:
Bewaar een restje tomatenpuree in een schaaltje afgedekt in de koelkast maximaal 3 dagen. Vries de tomatenpuree eventueel in porties in plasticfolie in en bewaar het maximaal 12 maanden of verwerk in dit rijstgerecht.