Bereiding
- Maak de ui schoon en snijd klein.
-
Bak het runderpoelet in de olie bruin en strooi er de ras el hanout over.
- Bak de tomatenpuree kort mee.
-
Was de linzen.
-
Voeg het water met het stukje bouillontablet, de linzen en de ui toe aan het vlees en breng dit aan de kook. Kook het geheel 30 minuten.
-
Was de tomaten en snijd in stukjes.
-
Voeg toe aan de soep en kook het nog enkele minuten.
- Was de kruiden en snijd klein.
- Maak de soep op smaak de peterselie en koriander.
- Serveer met Marokkaans volkorenbrood.
Variaties
Gebruik in plaats van een half Marokkaans volkorenbrood 4 volkoren boterhammen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Koriander:
Wikkel de rest van de koriander in 2 velletjes nat keukenpapier. Bewaar de koriander onderin de koelkast. De kruiden zijn nog ongeveer 3 dagen houdbaar.