Bereiding
- Breng de melk met de havermout aan de kook en laat 5 minuten op lage temperatuur koken tot een pap. Roer regelmatig.
-
Pel de bananen en snijd in schuine plakken.
-
Verwarm de olie in een pan en bak de bananen op een lage temperatuur goudgeel.
-
Hak de hazelnoten grof. Rooster de noten eventueel in een droge koekenpan.
- Verdeel de havermoutpap over de borden en verdeel de gebakken banaan erover.
- Garneer met de hazelnoten en kaneel.
Variaties
Liever plantaardig? Gebruik dan verrijkte sojadrink in plaats van halfvolle melk.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.