Bereiding
- Maak de uien en de bleekselderij schoon. Snijd de uien in halve ringen en de bleekselderij in repen.
-
Snijd het vlees in blokjes.
-
Bak het vlees in de hete margarine lichtbruin. Strooi er wat peper over.
-
Bak de uien en de bleekselderij kort mee.
-
Steek de kruidnagels in de laurierblaadjes en voeg ze toe aan het vlees.
-
Voeg het water en stuk bouillontablet toe. Stoof het vlees met een deksel op de pan 2 uur op klein vuur.
-
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
-
Maak de wortelen schoon en snijd ze in plakken.
-
Doe de aardappelen en de plakken wortel in de pan en stoof het geheel in nog 20 minuten verder gaar.
- Breng op smaak met wat tijm. Verwijder de laurierblaadjes en kruidnagels.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.