Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Maak de sperziebonen schoon. Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
- 
Pel de sjalotten en snijd in halve ringen.
- 
Snijd de kalkoenfilet in smalle repen en bestrooi met peper.
- 
Verwarm de margarine en bak hierin de kalkoen lichtbruin.
- 
Bak de sjalotten mee.
- 
Voeg wat water en de rozijnen toe. Braad de kalkoen in 5 minuten gaar.
- Breng op smaak met citroensap. Serveer de sperziebonen en aardappelen erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.