Bereiding
- Maak de paprika's schoon en snijd ze klein.
-
Bestrooi de kalkoenfilet met wat peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine bruin.
-
Snijd de ansjovisfilets in stukjes.
-
Voeg de paprika's, de ansjovis en 50 ml water toe aan de kalkoen en stoof het vlees in 25 minuten gaar.
-
Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Kook de broccoli in weinig water in ca. 4 minuten gaar.
-
Was de peterselie en knip het klein.
-
Neem de kalkoen uit de pan. Pureer de paprika’s met een staafmixer.
-
Maak de saus op smaak met wat tijm en de peterselie.
-
Leg de kalkoen in de saus en warm het geheel goed door. Geef de broccoli en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.