Bereiding
            
                - Maak de paprika's schoon en snijd ze klein.
- 
Bestrooi de kalkoenfilet met wat peper.
- 
Bak het vlees in de hete margarine bruin.
- 
Snijd de ansjovisfilets in stukjes.
- 
Voeg de paprika's, de ansjovis en 50 ml water toe aan de kalkoen en stoof het vlees in 25 minuten gaar.
- 
Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes.
- 
Kook de broccoli in weinig water in ca. 4 minuten gaar.
- 
Was de peterselie en knip het klein.
- 
Neem de kalkoen uit de pan. Pureer de paprika’s met een staafmixer.
- 
Maak de saus op smaak met wat tijm en de peterselie.
- 
Leg de kalkoen in de saus en warm het geheel goed door. Geef de broccoli en de aardappelen erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.