Bereiding
- Schil de zoete aardappelen en snijd in blokjes.
-
Kook de zoete aardappelen in weinig water in 5-10 minuten gaar.
-
Maak de ui en de paksoi schoon. Snijd de ui in snippers en de paksoi in repen.
-
Was de tomaten en snijd in stukjes.
-
Schil de gember en rasp fijn.
- Bak de ui met de gember in de olie glazig.
-
Roerbak de paksoi kort mee en breng op smaak met chillivlokken.
-
Smoor de stukjes tomaat mee zacht.
-
Spoel de kapucijners af, laat ze uitlekken en schep ze door het groentemengsel.
-
Voeg de blokjes zoete aardappel toe en warm het geheel goed door.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.