Bereiding
            
                - Pel de ui en snijd heel fijn.
- Snijd de tomaten in kleine stukjes.
- 
Was de koriander en snijd klein.
- 
Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit.
- 
Snijd het vruchtvlees in blokjes en meng er de ui, tomaat en koriander door. 
- Breng de salsa op smaak met peper en zet tot het serveren koud.
- 
Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Warm de grill of grillpan voor.
- 
Wrijf het vlees in met peper en druppel er wat olie over.
- 
Gril de karbonades op de grill in 10 minuten gaar en lichtbruin.
- 
Maak de witlof schoon en snijd de struikjes in repen. Kook de witlof in een paar lepels water in 5 minuten gaar.
- 
Schep de salsa op het vlees en serveer de aardappelen en de witlof erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.