Bereiding
- Bestrijk de karbonades met tandooripasta. Laat ze afgedekt in de koelkast een paar uren marineren.
-
Schil de aardappelen. Kook ze in weinig water met een deksel op de pan in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de venkel schoon en snijd de groente in repen. Kook de venkel in weinig water in 8 minuten gaar.
-
Verwarm de margarine in een koekenpan met een antiaanbaklaag en bak hierin de karbonades in 10-15 minuten lichtbruin en gaar.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Neem het vlees uit de pan en leg het op een voorverwarmd bord.
-
Bak de ui kort in de pan.
-
Schenk het water in de pan en roer alle aanbaksel los van de panbodem en laat de saus even sudderen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.