Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de bleekselderij schoon en snijd in boogjes.
-
Maak de uien schoon. Snijd de bosuien in ringen en de andere uien in lange snippers.
-
Kook de bleekselderij in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Verwarm de helft van de margarine en bak hierin de helft van de bosui zacht.
-
Snijd de karbonades open, bestrooi het vlees van binnen met wat peper en vul met de gebakken bosui. Was je handen.
-
Verwarm de rest van de margarine en bak de karbonades aan beide zijden lichtbruin. Neem de karbonades uit de pan.
- Bak de rest van de bosui en de rode en gele uien in dezelfde pan met een scheutje water zacht.
-
Schuif de uien aan de kant en leg het vlees er weer bij. Bak de karbonades in het vocht van de uien in 8-10 minuten gaar.
- Serveer de bleekselderij en aardappelen met de karbonades.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.