Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
 - 
Maak de andijvie schoon en snijd de groente in smalle repen.
 - 
Breng de melk aan de kook. 
 - 
Maak van de gare aardappelen met de hete melk, margarine, peper en nootmuskaat een puree.
 - 
Schep de andijvie erdoor en warm dit goed door.
 - Bak de spekjes in een droge pan knapperig en kruimel over de stamppot.
 - 
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.