Bereiding
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de groente schoon. Snijd de ui klein en de courgette in blokjes.
-
Snijd de vis in blokjes en was je handen. Druppel wat citroensap over de blokjes vis.
-
Verwarm de olie en bak hierin de ui met de kerrie en het komijnzaad tot het mengsel gaat geuren.
-
Voeg de courgette toe en smoor de groente 5 minuten mee.
-
Schep er de blokjes vis en de doperwten door en laat het geheel in enkele minuten gaar worden.
-
Schep de noedels erdoor en warm goed op.
- Breng op smaak met citroensap en de sojasaus.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.