Bereiding
            
                - Pel de sinaasappel, snijd het vruchtvlees in stukjes en vang het sap op.
- 
Maak een saus van het sinaasappelsap en de yoghurt.
- 
Was de witlof en snijd in repen. Meng er de saus en de sinaasappelstukjes door en zet even weg.
- 
Pel de ui en snijd klein. 
- Bak de ui glazig met de kerriepoeder in de olie. 
- 
Doe de rijst erbij en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
- Laat de laatste minuten de doperwten gaar worden in de rijst. Voeg eventueel extra water toe, zodat de rijst smeuïg is.
- 
Snijd de kip in repen en was je handen. 
- Bestrooi de kip met peper en bak in de hete margarine in 8 minuten gaar en lichtbruin.
- Serveer de kip en de witlofsalade erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.