Bereiding
- Schil de gember en rasp fijn.
- Pel de knoflook en pers uit.
-
Roer de knoflook, kerrie, gember en olie door elkaar.
-
Snijd de tofu in plakken, bestrijk met het kerriemengsel en laat 1 uur in de koelkast marineren.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Was de courgettes en halveer in de lengte. Snijd de helften in dunne plakken.
-
Schil de helft van de sinaasappels en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pers de rest van de sinaasappels uit.
-
Verwarm de helft van de margarine en bak hierin de courgettes in 6 minuten gaar.
-
Verwarm de rest van de margarine en bak hierin de plakken tofu in 4-6 minuten lichtbruin.
-
Neem uit de pan en houd ze warm.
-
Doe de stukjes sinaasappel en het sinaasappelsap in de pan, warm door en breng op smaak met de sojasaus.
-
Serveer de sinaasappelsaus met de tofu bij de rijst en de courgettes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.