Bereiding
- Schil het stukje gember en rasp het.
-
Roer de kerrie, de gember en de olie door elkaar en pers het teentje knoflook er bovenuit.
-
Snijd de tofu in 2 plakken en bestrijk ze met het mengsel. Laat dit 1 uur in de koelkast intrekken.
-
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Was de courgettes en halveer ze in de lengte. Snijd de helften in dunne plakken.
-
Schil 1 sinaasappel en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pers de andere sinaasappel uit.
-
Verwarm de helft van de margarine en smoor hierin de courgettes in ca. 6 minuten gaar.
-
Verwarm de rest van de margarine en bak hierin de plakken tofu in 4-6 minuten bruin.
-
Neem ze uit de pan en houd ze warm.
-
Doe de stukjes sinaasappel en het sinaasappelsap in de pan en warm dit even door. Maak het op smaak met de sojasaus.
-
Serveer de sinaasappelsaus met de tofu bij de rijst en de courgettes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast. Gebruik de rest van de tofu in deze gevulde tortilla's.
Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.