Bereiding
- Maak van het volkorenmeel, kikkererwtenmeel, ei en de melk een glad beslag.
- Verhit de helft van de margarine, voeg de helft van het beslag toe en bak hiervan een goudgele pannenkoek. Herhaal dit met de rest van de margarine en het beslag.
-
Snijd de olijven in plakjes.
-
Was de courgette, halveer in de lengte en snijd in plakken.
-
Was de tomaten en halveer.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Pel de sjalot en knoflook en snijd klein. Bak de sjalot en knoflook in de olie glazig.
-
Roerbak de courgette, tomaten en Italiaanse kruiden mee.
-
Voeg de olijven en hazelnoten toe.
- Breng op smaak met peper.
-
Bestrijk de pannenkoeken met zuivelspread.
-
Verdeel het groentemengsel over de pannenkoeken en rol op.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf
maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen hoe je dat doet.