Bereiding
- Spoel de kikkererwten af.
-
Snijd de tomaatjes in stukjes.
-
Maak een dressing van de uitgeperste knoflook, 1 eetlepel olie, 1 eetlepel water, citroensap en peper.
-
Meng de dressing en de tomaatjes door de kikkererwten.
-
Was de spinazie en laat het goed uitlekken.
-
Maak de uien schoon, maar laat de wortelaanzet eraan. Snijd de uien ieder in 8 parten.
-
Bestrijk de parten ui met wat olie.
-
Verhit een grillpan en gril de parten ui in ca. 10 minuten gaar en goudgeel.
-
Meng de spinazie door de kikkererwten en leg de parten ui erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.