Bereiding
- Pel de ui en snijd klein.
-
Was de tomaten. Snijd ¼ van de tomaten in stukjes.
-
Bestrooi de kip met peper en was je handen. Bak de kip in de hete margarine lichtbruin. Bak de ui met de kip mee.
-
Voeg de stukjes tomaat en het water toe en stoof de kip 40 minuten.
-
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Was de peterselie en snijd de helft klein.
-
Snijd de rest van de tomaten in parten en maak er met azijn, peper en de gesneden peterselie een salade van.
-
Pel de knoflook.
-
Maal de amandelen in een keukenmachine of met een staafmixer fijn.
-
Maal dit met wat stoofvocht, de boterham, de knoflook en de rest van de peterselie tot een saus. Roer de saus door het stoofvocht van de kip en laat dit nog 5 minuten meekoken.
-
Serveer met de rijst en de tomatensalade.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.