Bereiding
- Pel de knoflook en hak fijn.
- Maak een marinade van de ketjap, het vijfkruidenpoeder, uitgeperste teentje knoflook, de helft van de olie en wat peper.
-
Snijd de kipfilets in de lengte in tweeën.
-
Bestrijk de stukken filet met de marinade en laat dit in de koelkast afgedekt enkele uren intrekken.
-
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de sperziebonen schoon en snijd klein.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Verwarm de margarine in een pan met en bak hierin de stukken kip in 10 minuten gaar en lichtbruin.
-
Kook de sperziebonen in weinig water in 8-10 minuten gaar.
-
Fruit de ui en de kerrie in de rest van de olie en bak de gare rijst mee.
-
Serveer de kip en de sperziebonen bij de rijst.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.