Bereiding
- Snijd de kip in blokjes.
-
Pers het teentje knoflook boven een kom uit. Roer er de ketjap, het citroensap en het gemberpoeder door.
-
Schep de kip erdoor en laat dit afgedekt in de koelkast een half uur staan.
-
Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Roerbak de witte kool met het komijnzaad in de hete olie in ca. 6 minuten gaar.
-
Bak de kip in de hete margarine aan alle kanten bruin.
-
Voeg de tomatenblokjes, de marinade en de ananas toe en stoof de kip in 5 minuten gaar.
- Serveer met de rijst en kool.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.