Bereiding
- Pel de ui en snijd klein.
- Was de sinaasappel. Schil de helft en snijd in stukjes. Snijd de andere helft met schil in parten.
-
Neem het vel van de kippenbouten, bestrooi de kip met peper en was je handen.
-
Bak de bouten in de margarine aan beide zijden lichtbruin.
-
Bak de ui kort mee.
-
Voeg de sinaasappel en een scheutje water toe aan de kip en laat dit 40 minuten stoven.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de venkel schoon en snijd in reepjes. Bewaar het venkelgroen.
-
Doe de venkel bij de kip en stoof het geheel in nog 10 minuten verder gaar.
-
Strooi het venkelgroen erover en serveer de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.