Bereiding
- Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Bestrooi de kipfilet met wat peper en kerriepoeder.
- Bak de kip in de hete margarine gaar en lichtbruin. Neem uit de pan en houd warm.
-
Maak de sperziebonen schoon en kook in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Verwarm het mosterdzaad in een droge pan tot het gaat poffen.
- Pel de ui en snijd klein.
- Bak de ui in dezelfde pan als het kipfilet. Voeg het volkorenmeel toe en warm dit goed door.
-
Giet er bij gedeelten, onder goed roeren het water bij tot een saus is ontstaan.
-
Laat de saus even koken en roer er de mosterd en het mosterdzaad door.
-
Was de bieslook en snijd klein.
- Strooi de bieslook over de saus en verdeel over de kip. Serveer de rijst en sperziebonen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.