Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Schil het stukje gemberwortel en rasp het grof.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de ui in snippers, de prei in ringen, de worteltjes in plakken en breek de sperziebonen eenmaal.
-
Fruit de ui met de kerrie in de olie. Fruit de geraspte gemberwortel kort mee.
-
Voeg de prei, de sperziebonen, het water en het stukje bouillontablet toe. Kook de groente 10 minuten.
-
Snijd de kip in reepjes en bestrooi ze met peper.
-
Doe de kip en de plakjes wortel bij de soep en kook het geheel nog 5 minuten.
-
Roer de rijst door de soep en maak hem op smaak met wat peper. Geef er brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.