Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de groente schoon en snijd klein.
- Pel de knoflook en pers uit.
-
Snijd de kip in smalle repen en was je handen.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de kip aan alle kanten lichtbruin. Bestrooi de kip met peper.
-
Bak de knoflook kort mee.
-
Voeg de groente, het stukje bouillontablet, water en wat tijm toe en breng dit aan de kook. Kook de groente en kip in 10 minuten gaar.
- Serveer de aardappelen bij de stoof.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.