Bereiding
- Hak de walnoten grof.
-
Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
-
Was de spinazie en laat uitlekken.
- Bak de ui en knoflook in de helft van de olie, voeg de spinazie toe en bak een paar minuten.
-
Voeg de walnoten toe, breng op smaak met peper en bak tot het vocht is verdampt. Laat afkoelen.
-
Bestrijk het brood met de rest van de olie en bestrooi met de specerijen.
- Bak de broden in een droge pan knapperig en lichtbruin.
-
Roer de yoghurt door de spinazie-dip.
-
Snijd het brood in punten en serveer met de dip erbij.
Variaties
Vervang de yoghurt door verrijkte sojayoghurt.
De za'atar kruiden kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.