Bereiding
- Boen de krielaardappelen schoon en halveer grote exemplaren.
-
Maak de selderij schoon en snijd in smalle boogjes.
-
Kook de aardappelen in weinig water in 8 minuten gaar. Kook de selderij en tuinbonen de laatste 2–3 minuten mee.
-
Was de bieslook en snijd klein.
-
Maak een dressing van de azijn, olie, bieslook en wat peper.
-
Schep de dressing door de nog warme aardappelen. Laat dit afkoelen.
-
Was de radijs en snijd in plakjes.
-
Was de sla en laat uitlekken.
- Hak de pecannoten grof.
-
Meng de radijs en de pecannoten door de aardappelen.
-
Bedek een schaal met de sla en schik de aardappelsalade erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.