Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en snijd in stukken.
-
Was de krieltjes en snijd grote exemplaren in stukken.
-
Kook de krieltjes met de sperziebonen in 10 minuten net gaar.
-
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Hak de walnoten grof.
-
Was het bieslook en snijd klein.
- Maak een dressing van de azijn, een scheutje water, de mosterd en olie. Meng het bieslook erdoor.
-
Meng de dressing door de nog warme aardappelen en sperziebonen en laat dit afkoelen.
-
Was de rucola.
-
Pel de eieren en snijd in parten.
-
Meng alles door elkaar.
Variaties
De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.