Bereiding
- Was de krielaardappelen en snijd grote krielaardappelen doormidden. Kook in weinig water in 2 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal.
-
Voeg de sperziebonen toe en kook dit in ongeveer 8 minuten verder gaar.
-
Klop de citroensap, oregano, olie en wat water in een kom door elkaar. Meng deze saus door de krielaardappelen en sperziebonen.
-
Was de tomaten en snijd doormidden.
- Maak de bosui schoon en snijd in smalle ringen.
-
Snijd de zalm in stukjes.
-
Meng de tomaten en bosui door de krielaardappelen en sperziebonen.
-
Schep voorzichtig de zalm erdoor en garneer de salade met venkelzaad.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Gerookte zalm:
Gerookte zalm kan min of meer ongemerkt bederven. Let daarom bij voorverpakte gerookte zalm goed op de houdbaarheidsdatum en bewaar de zalm in de koelkast bij 4°C. Na opening van de verpakking is gerookte zalm nog 2 dagen houdbaar in de koelkast. Dat geldt ook voor los verpakte gerookte zalm.
Eet de overige zalm bijvoorbeeld op een broodje met ei.