Bereiding
            
                - Was de krielaardappelen en snijd grote krielaardappelen doormidden. Kook in weinig water in 2 minuten gaar.
- 
Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal. 
- 
Voeg de sperziebonen toe en kook dit in ongeveer 8 minuten verder gaar.
- 
Klop de citroensap, oregano, olie en wat water in een kom door elkaar. Meng deze saus door de krielaardappelen en sperziebonen.
- 
Was de tomaten en snijd doormidden. 
- Maak de bosui schoon en snijd in smalle ringen. 
- 
Snijd de zalm in stukjes. 
- 
Meng de tomaten en bosui door de krielaardappelen en sperziebonen. 
- 
Schep voorzichtig de zalm erdoor en garneer de salade met venkelzaad. 
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.