Bereiding
            
                - Rooster de boterham en maal het met een keukenmachine tot paneermeel. Je kunt het brood ook met de hand verkruimelen.
- 
Was de tomaten en komkommer. Snijd 1 tomaat in plakjes en 6 plakjes van de komkommer. Zet ze apart. Snijd de andere tomaten en de rest van de komkommer in blokjes. 
- 
Was de sla.
- 
Doe de blokjes tomaat en komkommer met de sla in een kom. Houd een klein beetje sla apart voor de burgers. 
- 
Maak een sausje van de honing, mosterd, kwark en peper. 
- 
Meng het knoflook- en uienpoeder met wat peper door het kipgehakt en vorm er burgers van.
- 
Strooi het paneermeel op een bord en haal de burgers er doorheen zodat er een paneerlaag ontstaat.
- 
Verwarm de olie in de pan en bak de burgers aan elke kant 5 minuten totdat ze gaar zijn. 
- 
Snijd de broodjes open en besmeer de onderkant met de saus. Beleg de broodjes met de sla, plakjes tomaat en komkommer. 
- 
Breng de salade op smaak met de rest van de honing-mosterdsaus. 
- 
Leg de burgers op de broodjes en serveer met de salade.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.