Bereiding
            
                - Kneus de peperkorrels met een lepel of in een vijzel. 
- Warm het water op. 
- Laat de peperkorrels en de kruidnagel een paar
minuten in het hete water trekken.
- Warm de melk met de kaneel op.
- 
Klop de melk met een staafmixer tot schuim. Houd de maatbeker al kloppend wat scheef
voor mooi schuim.
- 
Verdeel de koffie over mokken en schenk het water
door een zeefje erbij.
Verdeel het melkschuim erover.
 
        
        
		
            Variaties
            
                Gebruik verrijkte sojadrink in plaats van halfvolle melk. 
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.