Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon, breek ze eenmaal en kook ze in weinig water in 10 minuten beetgaar. Laat de sperziebonen uitlekken.
-
Was de kruiden.
-
Knip het bieslook klein en snijd 4 blaadjes basilicum klein.
-
Maak een dressing van de olie, de azijn, het bieslook, de kleingesneden basilicum, de tijm en wat peper.
-
Was de slasoorten en laat goed uitlekken.
-
Snijd de rode sla in repen.
-
Snijd de zalm in reepjes.
-
Verdeel de rucola, de rode sla, de sperziebonen en de zalm over twee borden.
-
Strooi de rest van de basilicumblaadjes erover. Druppel de dressing erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.