Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Was de spinazie en laat uitlekken.
-
Meng koriander, komijn, gemberpoeder en wat chilipoeder.
-
Was de selderij en knip de blaadjes klein.
-
Pel de knoflook en snijd het klein.
-
Roerbak de knoflook met de spinazie in de hete olie tot het geslonken is.
-
Klop de eieren los met de specerijen, ¼ van de melk en de kleingesneden selderij.
-
Verwarm de margarine in een pan en schenk hierin het eimengsel.
-
Zet het vuur laag en houd het eimengsel met een houten lepel in beweging. Schep steeds het buitenste deel naar het midden van de pan. Het roerei moet net gaar, maar nog wel wat vochtig zijn.
-
Breng de rest van de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk en wat chilipoeder een puree.
- Serveer het roerei met de aardappelpuree en spinazie.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.