Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn.
-
Was de dille en hak deze fijn. Houd een deel apart voor de garnering.
- Spoel de bonen af en laat uitlekken.
-
Was de tomaten en halveer ze. Verwarm een pan met olie en bak de ui zacht.
-
Voeg de dille, knoflook en specerijen toe en bak kort mee. Bak de tomatenpuree mee.
-
Voeg de tomaten toe en bak deze tot ze zacht zijn.
- Voeg de cannellinibonen toe en bak nog even mee.
-
Serveer de bonendip op een volkoren boterham besmeerd met hüttenkase en garneer met dille.
Extra informatie
Bekijk de receptvideo en zie hoe je deze kruidige dip maakt.
Variaties
Ook lekker om het bonenmengsel te garneren met hüttenkäse en dille en het brood daarin te dippen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze 'Kies Ik Gezond?'-app.
Ingrediënten over?
Maak van de rest van de tomatenpuree een heerlijke tomatensalsa of een turks puntje