Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de spruiten schoon en kook in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Bestrooi het vlees met wat peper.
-
Verwarm de margarine en bak hierin het vlees in 8 minuten van beide kanten lichtbruin.
-
Neem het vlees uit de pan, leg het op een voorverwarmde schaal en dek het af met een bord.
-
Roer de kruiden en bessengelei door de margarine en voeg een scheutje water toe. Roer al het aanbaksel los tot een jus. Breng op smaak met peper.
-
Snijd de lamshaasjes in dikke plakken en giet de jus er over. Serveer de aardappelen en spruiten erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.