Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de bleekselderij schoon en snijd in smalle boogjes.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Snijd het lamsvlees in blokjes en was je handen. Bestrooi met de gemalen koriander en wat peper.
-
Verwarm de helft van de margarine in een braadpan en bak het vlees bruin.
-
Bak de ui en bleekselderij kort mee.
-
Voeg het laurierblad en water toe en stoof het vlees in 30 minuten gaar.
-
Was de courgettes, halveer in de lengte en snijd in plakken.
-
Verwarm de rest van de margarine en bak de courgette in 5 minuten gaar.
- Was de koriander en snijd klein.
- Garneer het vlees met de koriander en serveer de courgette en rijst erbij.
Variaties
Gebruik groene selderij in plaats van bleekselderij. In plaats van courgette kun je ook auberine gebruiken.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.