Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Boen de citroen schoon. Rasp wat van de schil. Pers 1 helft uit en snijd de andere helft in parten.
- 
Dep de vis droog en bestrooi het met peper.
- 
Verwarm 2 eetlepels margarine en bak hierin de vis bruin.
- 
Voeg wat citroensap en citroenrasp toe en stoof de vis in 8-10 minuten gaar.
- 
Schaaf een deel van de schil van de komkommer. 
- 
Halveer de komkommer in de lengte. Schraap met een lepeltje het zaad er uit. 
- 
Snijd de helften in smalle repen.
- 
Maak de peultjes en de lente-uitjes schoon. 
- 
Halveer de peultjes en snijd de uitjes in ringen.
- 
Fruit de ringetjes ui in de rest van de margarine zacht. 
- 
Voeg de peultjes en de komkommer toe met een beetje water en kook de groente in een paar minuten gaar.
- 
Breng de melk aan de kook.
- 
Was de dille en knip het grof.
- 
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
- 
Maak de groente op smaak met wat geraspte citroenschil en dille.
- 
Serveer de groente met de vis, parten citroen en de aardappelpuree.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.