Bereiding
- Kook de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Pel de sjalot en knoflook en snijd klein.
- Maak de peper schoon en snijd in kleine stukjes.
-
Ontvel de tomaat en snijd het vruchtvlees in stukjes.
- Bak de ui, de knoflook en de peper in de helft van de olie.
-
Voeg de linzen en de stukjes tomaat toe.
-
Verkruimel de geitenkaas en meng dit door de linzen.
-
Druk met een vork of lepel de linzen wat kapot tot een wat smeuïge massa. Of pureer grof met een staafmixer of in een keukenmachine.
-
Rooster het brood lichtbruin en maal de helft in in een keukenmachine fijn.
-
Vorm van de linzen kleine koekjes en rol ze door de het broodkruim.
-
Laat de linzenkoekjes afgedekt in de koelkast een half uur opstijven.
-
Was de komkommer en schaaf in dunne plakjes.
-
Was de kruiden en snijd klein.
-
Maak van de komkommer met de kruiden en azijn een salade.
-
Bak de linzenkoekjes in de rest van de olie lichtbruin.
- Serveer de komkommersalade en de rest van het brood bij de linzenkoekjes.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.