Bereiding
- Was de linzen en kook ze in ca. 20 minuten in ruim water gaar.
-
Pel het sjalotje en de knoflook en snijd het klein.
-
Verwijder van het stuk peper de pitjes en snijd de peper in kleine stukjes.
-
Ontvel de tomaat en snijd het vruchtvlees in stukjes.
-
Fruit de ui, de knoflook en de peper in een ½ lepel olie.
-
Voeg de linzen en de stukjes tomaat toe.
-
Verkruimel de geitenkaas en meng dit door de linzen.
-
Druk met een lepel de linzen wat kapot tot een wat smeuïge massa.
-
Rooster het oude brood krokant en maal het fijn.
-
Vorm van de linzen kleine koekjes en rol ze door de het broodkruim.
-
Laat de linzenkoekjes afgedekt in de koelkast opstijven.
-
Was de komkommer en schaaf hem in dunne plakken.
-
Was de kruiden en knip ze klein.
-
Maak van de komkommer met de kruiden en azijn een salade.
-
Bak de linzenkoekjes in de rest van de olie heet en lichtbruin.
-
Geef de komkommersalade en het brood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.