Bereiding
- Bereid de linzen volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking.
-
Maak een dressing van de knoflook, olie, azijn, mosterd en wat peper.
-
Meng de helft van de dressing door de linzen en laat dit afkoelen.
-
Maak de groente schoon. Was de rucola en laat goed uitlekken.
-
Halveer de tomaten en snijd de radijsjes in vieren.
-
Meng de helft van de radijsjes door de linzen.
-
Meng de rest van de dressing, tomaten en radijsjes door de rucola.
-
Hak de walnoten klein.
- Meng de walnoten en verkruimelde geitenkaas door de linzen en serveer de salade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.