Bereiding
            
                - Pel de ui en snijd hem klein.
- 
Fruit de ui en de currypasta zacht in de olie.
- 
Was de linzen in een zeef.
- 
Voeg 600-750 ml water en de linzen toe aan de ui en breng dit aan de kook.
- 
Kook de linzen in 20 minuten gaar.
- 
Schil het stuk knolselderij en snijd het in blokjes. 
- 
Kook de laatste 10 minuten de knolselderij mee met de linzen.
- 
Was de tomaten en snijd ze in stukken. 
- 
Doe de stukjes tomaat en de soepgroente in de soep en kook dit in enkele minuten gaar.
- 
Bak de pitabroodjes in de broodrooster lichtbruin.
- 
Was de koriander en knip het klein. 
- 
Strooi de koriander over de soep en geef de pitabroodjes  erbij.
 
        
        
		
            Variaties
            
                De currypasta kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept
voor currypasta
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.