Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd in blokjes.
-
Maak de groente schoon en snijd in stukjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de prei.
-
Voeg de rest van de groente en de blokjes aardappel toe met het water, laurierblad en de Provençaalse kruiden. Kook dit 5 minuten.
-
Scheur het halve boterham in stukjes en week in wat water.
- Kneed het brood door het gehakt. Voeg gehaktkruiden volgens de aanwijzingen op de verpakking toe. Vorm balletjes van het gehakt en was je handen.
-
Schep de gehaktballetjes door de soep en kook het geheel in 10-15 minuten gaar.
-
Rooster de rest van het brood licht, snijd in repen en serveer bij de soep.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Koolraap:
Verpak een aangesneden koolraap en bewaar 4 dagen in de koelkast. Gebruik het in dit gerecht met appel!