Bereiding
- Maak de courgette schoon en snijd hem in halve plakjes.
-
Bak de courgette met de kerrie in een soeppan in de hete olie.
-
Voeg het water met het stukje bouillontablet, de geraspte citroenschil, de doperwtjes en de tuinbonen toe en kook de groente gaar.
-
Spoel de bruine bonen in een vergiet af.
-
Roer de bonen door de soep en laat de soep nog een paar minuten koken.
-
Was de blaadjes basilicum en knip ze klein.
-
Strooi aan tafel wat basilicum en verkruimelde geitenkaas over de soep. Serveer het stokbrood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Verse geitenkaas:
Gebruik een schoon mes om wat uit het pakje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Bewaar de rest van de geitenkaas goed verpakt maximaal 4 dagen in de koelkast. Heerlijk op een boterham met appel.
Citroenschil:
Alleen er wat van de schil afgeraspt? De hele citroen is buiten de koelkast nog maximaal 2 weken houdbaar.